Osobni razvoj

Upoznajte sebe u točki promjene svog razvoja. Svaki razlog, cilj, „okidač“ je dobar početak osobne promjene: kada želite upoznati bolju verziju sebe, kada želite istražiti svoje mogućnosti i granice, kada se želite harmonizirati s novim okolnostima/ulogama, kada vam je promjena neizbježna ili kada ste jednostavno radoznali.

Poslovno savjetovanje

Sve koji žele povisiti svoju poslovnu učinkovitost i zadovoljstvo pozivamo na radionice identifikacije ljudskog lica posla. Uzajamnom posvećenošću propitivat ćemo što je vama u poslu odista važno te kako pokrenuti svoju osobnu i profesionalnu transformaciju.

Roditeljske edukacije

Uloga života ponekad je puna stranputica. Povijesno gledano, obitelji su dugo i dobro odrađivale svoju odgojnu funkciju razvijajući potencijal svoje djece da postanu manje ovisna i kompetentna kako bi preuzela uloge zrele osobe.

Tematske radionice

Uloge koje nas povezuju, doživljaji koji nas određuju

Centri procjene

Centri procjene kompetencija, potencijala i karijernih opcija namijenjeni su osobama koje žele bolje upoznati i prezentirati sebe, pripremaju se za novi posao, razmišljaju o promjeni karijere i posla ili jednostavno žele istražiti svoje potencijale